Η οδήγηση αποτελεί, ή πρόκειται να αποτελέσει, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σχεδόν όλων μας. Γι’ αυτό πρέπει να τη διδαχτούμε σωστά και να κατανοήσουμε τη λογική την οποία πρέπει να υιοθετήσουμε σαν οδηγοί. Σε αντίθεση με πολλές σχολές οδήγσης, οι οποίες εστιάζουν μόνο στην οδήγηση, η σχολή του Μ. Αυγουστίδη δεν εστιάζει μόνο στο πρακτικό μέρος, αλλά τόσο στο θεωρητικό και στη σωστή οδηγική συμπεριφορά όσο και στην κατανόηση βασικών μηχανολογικών λειτουργιών του οχήματος με τέτοιον τρόπο ώστε να μην πλήττει στιγμή ο μαθητευόμενος.Προσωπικά, είμαι απολύτως ευχαριστημένος από το περιβάλλον και το κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα, καθώς και από τις γνώσεις που αποκόμισα φεύγοντας από αυτή! Θα συνιστούσα τη σχολή χωρίς δεύτερες σκέψεις γιατί δεν μαθαίνεις απλά να “οδηγάς” αλλά να “οδηγάς σωστά” !

Θοδωρής Παππάς

Πριν αποφασίσω να γραφτώ στην σχολή “Αυγουστιδης” είναι αλήθεια ότι πρώτα έκανα μια “έρευνα αγοράς” και πήγα σε αρκετές σχολές.Την θετική όμως ενέργεια και την όρεξη για την οδήγηση τα βρήκα μόνο στην συγκεκριμένη σχολή. Να συνεχίσετε την καλή δουλειά!

Ελένη Φύτρου

Είναι η καλύτερη σχολή οδηγών διότι προσφέρει σε κάθε υποψήφιο οδηγό άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον!!!!

Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου

“You drive me crazy” Αν μέχρι πρότινος νόμιζες πως η οδήγηση είναι μόνο ένας σωστός χειρισμός(κατεύθυνση) του οχήματος τότε μη παραλείψεις να περάσεις από τη σχολή “Μ.Αυγουστίδης” για να αναθεωρήσεις και να καταλάβεις πως ο συνδυασμός αρκετών πραγμάτων (π.χ.οδηγική συμπεριφορά, γνώση μηχανικών λειτουργιών κ.α) συντελούν στη σωστή και ασφαλή οδήγηση. Τόσο τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα ανταποκρίνονται στα παραπάνω και παρουσιάζονται με ευχάριστο, κατανοητό, μεταδοτικό και δημιουργικό τρόπο που σε συνδυασμό με το ευχάριστο και οικείο περιβάλλον της σχολής συντελούν στη διάθεσή σου να γεμίσεις με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και να εξοικειωθείς με την οδήγηση στο όχημα που σε ενδιαφέρει. Δε θα γράψω όμως παραπάνω για να τα αποκαλύψει ο δάσκαλος στους επόμενους μαθητές- μελλοντικούς οδηγούς.

*ΥΓ: Η επόμενη επίσκεψη θα γίνει για να μάθουμε μηχανή και εμείς που δεν έχουμε ιδέα από ποδήλατο.

Ελένη Νάση

Επισκεφτείτε την Σχολή Οδηγων Μ. Αυγουστίδης αν θέλετε να δώσετε την ευκαιρία σε ένα νέο ξεκίνημα να ανθίσει αλλά και στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνετε την σωστή και ασφαλή οδήγηση, τρόπο ζωής…

Μαρία Παπαδοπούλου

Η καλύτερη σχολή με διαφορά. Ο δάσκαλος πολύ καλός και εξυπηρετικός . Τα μαθήματα ήταν κατανοητά γι αυτό και όλη η ομάδα τα κατάφερε με επιτυχία.

Stefanuta Crina Mihaela

Πριν αποφασίσω να γραφτώ στην Σχολή Οδηγών Αυγουστίδης, η αλήθεια είναι ότι έκανα μια έρευνα αγοράς και σε άλλες Σχολές Οδηγών. Τελικά με κέρδισε αυτή η σχολή διότι εκπνέει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και  η συνεννόηση είναι πολύ καλή και τα ωράρια τωνμαθημάτων είναι  εξυπηρετικά. Ο κύριος Αυγουστίδης είναι πολύ καλός δάσκαλος, συνεννοήσιμος και ευγενικός.

Μαρία Καβάκου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σχολή Οδηγών Αυγουστίδης γιατί με έμαθε να οδηγώ σωστά και να κυκλοφορώ στους δρόμους με άνεση. Το ωράριο των μαθημάτων ήταν πολύ ευέλικτο, όπου με διευκόλυνε ιδιαίτερα. Επιπλέον να ευχαριστήσω τον κύριο Αυγουστίδη που είναι πολύ καλός δάσκαλος, μεταδοτικός και ευγενικός.

Θεοδώρα Καβάκου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ